Estetik Sonuçlar: Her cerrahi müdahalede olduğu gibi, istenmeyen estetik sonuçlar ortaya çıkabilir. Bu, asimetri, fazla cilt veya dikiş izlerinin belirgin olması gibi sorunları içerebilir.

Fonksiyonel Kısıtlılık: Nadiren, ameliyat sonrası dönemde kolun fonksiyonunda kısıtlılık olabilir. Bu, kolun hareket kabiliyetinin azalması veya güç kaybı gibi sorunları içerebilir.

Kol sarkması ameliyatı sonrası olası komplikasyonlar hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir, ancak çoğu durumda, bir plastik cerrah tarafından yapılacak düzenli kontroller ve uygun bakım ile bu komplikasyonlar minimize edilebilir veya tedavi edilebilir. Ameliyat öncesi doktorunuzla bu konuları detaylı olarak tartışmak önemlidir.

"

Kelimeler

"Medikal estetik, insanın doğal güzelliğini koruyarak, içsel denge ve dış görünüm arasında kusursuz bir uyum sağlayarak, özgüveni artıran ve yaşam kalitesini yükselten bir sanattır. Bu alanda yapılan her dokunuş, sadece dış görünümü değil, aynı zamanda ruhun derinliklerindeki mutluluğu da besler. Çünkü gerçek güzellik, kendini iyi hissetmekle başlar ve medikal estetik, bu dengeyi sağlamada önemli bir rol oynar."